Chevaleresk

Chevaleresk

Chevaleresk

En till King Sites webbplats

Den Chevalereska klädkollektionen är lanserad

I ett spännande designsamarbete med Ellos lanserar vi nu klädkollektionen Chevaleresk. Vi riktar oss till den modeintresserade mannen som gillar stilrena kläder med en skandinavisk och italiensk twist. Lite mer volym men fortfarande figurnära. Det är som om vi slagit ihop våra tankar och blivit ett! Vår kollektion går i vårens och sommarens tecken och […]

magnuskvandal  |  Publicerad 2018-04-12 15:13  |  Lästid: < 1 minuter

I ett spännande designsamarbete med Ellos lanserar vi nu klädkollektionen Chevaleresk. Vi riktar oss till den modeintresserade mannen som gillar stilrena kläder med en skandinavisk och italiensk twist. Lite mer volym men fortfarande figurnära. Det är som om vi slagit ihop våra tankar och blivit ett!

Vår kollektion går i vårens och sommarens tecken och bjuder på dressade plagg som en linnekostym, linneskjortor och en kavaj med stora slag och utanpåliggande ficka. Kavajerna har minimalt med foder för en avslappnad känsla. På den inslagna vägen tog vi även fram chinos med frontveck, högre midja och slag, alltför extra bekvämlighet. Shortsen går i samma linje.

Vi tog även fram basplagg som t-shirten och polotröjan. Till slut, efter många debatter, blev en av våra t-shirts svart! Det är lite som att svära i kyrkan men trycket räddar hela situationen. En kul grej, helt enkelt.


Vår älskade logotyp fungerar som print på ett antal plagg, till exempel våra badbyxor som vi blev riktigt nöjda med, samt en av linneskjortorna. Och vi gjorde självfallet en popover, sommarens bästa plagg!

Färgskalan består av klassiska toner som neapolitansk blå, marinblå, khaki och vitt med burgundy som accentfärg. Materialen är linne och bomull. Känslan är förhoppningsvis italiensk. Vi är nöjda, hoppas ni tycker om det!

Dela på Facebook
Tweeta